Navigieren auf Kanton Zug

Shqip

Kanton Zug: Shqip, albanisch, albanian
Willkommen
Bild Legende:

Mirë se erdhët në Kantonin Zug!

Sapo jeni transferuar tani ose planifikoni të banoni ose të punoni në Kantonin Zug?
Ju gjeni këtu disa informacione, të cilat ua lehtësojnë ardhjen dhe vendosjen tuaj.

Për informacione më të detajuara dhe çështje personale ndodhet në dispozicionin tuaj skuadra e mirëpritjes e zyrës së specializuar për emigracionin.

Informacione në lidhje me jetesën në Zvicër gjeni edhe këtu: Broshura "Mirë se vini në Zvicër" .

ose në: www.migraweb.ch

KËSHILLË: Kërkesat me E-Mail i pranojmë me kënaqësi në gjuhët tona kombëtare Gjermanisht, Frëngjisht, Italisht si dhe në Anglisht.

Skuadra e mirëpritjes (Welcome Desk) ju shërben edhe në 11 gjuhë të tjera. 
 

Weitere Informationen

Fusszeile

Deutsch